Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

Представителите на една от водещите компании за търговия с минерални торове „Евро Ферт“ АД се завърнаха с грамота от юбилейното издание най-мащабното индустриално изложение в Гърция – „Агротика“, която се проведе от 1 до 4 февруари в Солун. Тя бе присъдена на компанията за участие и изключително присъствие на 30-то издание на индустриалното изложение. Отличието бе връчено на търговския директор на „Евро Ферт“ АД Антоанета Георгиева на специална церемония.

В продължение на четири дни представителите на компанията за търговия с минерални торове комуникираха със земеделски производители от южната ни съседка. Те споделиха и впечатленията си от амониевия нитрат „Неоферт“ и го определиха като един от азотните торове с най-високо качество, които са използвали по време на работата си. Те изразиха мнение, че резултатите от употребата му са повече от задоволителни. Щандът на компанията посетиха и гости от Сърбия и Македония, които споделиха същите впечатления.

- Положителните отзиви, които получихме от нашите партньори в Гърция, са по-голяма награда за нас и от грамотата, присъдена ни от организаторите на „Агротика“. Изключително сме щастливи, когато получаваме признанието на земеделците, защото в работата си се стремим да задоволим техните потребности – коментира Георгиева.


Назад

Изпрати

Информация за свободни работни места по ОП "Развитие на човешките ресурси"
Информация за свободни работни места по ОП "Развитие на човешките ресурси"

  Във връзка с реализиране на  проект „Младежка заетост” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси ”НЕОХИМ“ АД ТЪРСИ МАДЕЖИ ДО 29 ГОДИНИ ЗА СЛЕДНИТЕ РАБОТНИ МЕСТА: 1. Техник- механик, ...

Научи повече
„Евро Ферт” АД с представяне на АГРА
„Евро Ферт” АД с представяне на АГРА

„Евро Ферт” АД – Димитровград ще вземе участие в 25-то издание на Международната селскостопанска изложба АГРА. Тя е най-голямата платформа на агробизнеса в Югоизточна Европа, която ще се проведе от 24 до 28 февруари 2016 г.

Научи повече
ЧЕСТИТ 22 АПРИЛ, ДЕН НА ЗЕМЯТА!
ЧЕСТИТ 22 АПРИЛ, ДЕН НА ЗЕМЯТА!

Научи повече
Е-бюлетин
Е-бюлетин

Запиши своя e-mail адрес за да получаваш известия за нови продукти, горещи оферти и новини:

Запиши