Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация
Овощни


Овощните видове са доста разнообразни култури. Познати са тревисти,  полухрастовидни, храстовидни, лиановидни и дървесни  видове.  Всички те са различни откъм биологични особености. При отглеждането на овощните видове ежегодно   трябва да се полагат грижи не само за настоящата реколта, но да се осигурят подходящите грижи за гарантиране на плододаването и през следващата година. В България почвено-климатичните условия са изключително подходящи за отглеждането на овошки. Най-разпространените от дървесните у нас са ябълката, крушата, сливата, черешата, прасковата, орехът,  бадемът,  кестенът  и  други.  Те имат силно  развита  надземна  част и добре  изразено стъбло. Храстовидни  са  лешникът,  храстовидната вишна, смокинята, боровинката и други. Имат малки размери и няколко  многогодишни  стъбла от една коренова система. Полухрастовидни  в нашата родина са  малината  и  къпината.

ВИЖТЕ КОИ СА НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ ТОРОВЕ, ПРЕДЛАГАНИ ОТ „ЕВРО ФЕРТ“ АД, ЗА ПОСТИГАНЕТО НА ВИСОКИ И КАЧЕСТВЕНИ ДОБИВИ ОТ ВАШИТЕ КУЛТУРИ:

Препоръчани торове и соли

Амониев нитрат
Амониев нитрат
Водоразтворим Амониев нитрат
Водоразтворим Амониев нитрат
Смесени торове NP
Смесени торове NP
Смесени торове NPK
Смесени торове NPK
Течен азотен тор
Течен азотен тор
Е-бюлетин
Е-бюлетин

Запиши своя e-mail адрес за да получаваш известия за нови продукти, горещи оферти и новини:

Запиши