Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

История

„Евро Ферт“ АД – „За да ражда земята ни повече“
 
"Евро Ферт" АД е една от водещите компании в България с дългогодишен опит в търговията с качествени минерални торове и химически продукти. 

Основана още през август 1999 г. в Димитровград, „Евро Ферт“ АД бързо успява да завоюва лидерска позиция на българския пазар на торове. Ръководейки се от интересите на своите клиенти и от мотото: „За да ражда земята ни повече“, компанията прилага гъвкави търговски политики, които отговарят на нарастващите потребности на земеделските производители в България. Подкрепа в тежки икономически условия, навременна информация за новостите в областта на сектор „Селското стопанство“, усъвършенстване на продуктовата гама – това са само част от похватите, които са залегнали в основата на успеха на „Евро Ферт“ АД.

Сред принципите, които осигуряват устойчиво и възходящо развитие на дружеството, е гарантирано високото качество на предлаганите продукти. Именно удовлетвореността на потребителите е истинският успех на компанията.
Ръководството на дружеството полага изключителни грижи за поддържането на етични и прозрачни взаимоотношения с клиентите си. Активно сътрудничество с браншови организации и висши учебни заведения в сферата на агробизнеса превръщат „Евро Ферт” и в социално отговорна компания.

Компанията е търговски представител на първия торов производител у нас „Неохим“ АД. А основният продукт, който предлага е амониев нитрат "НЕОФЕРТ" ®. И до днес той е сред най-предпочитаните от всички земеделски производители в страната. Сред предлаганите от „Евро Ферт“ АД торове са смесените NP и NPK торове "НЕОМУЛТИФЕРТ".
 


Управление

"Евро Ферт" АД е акционерно дружество с едностепенна система на управление, ръководено от 4-членен Съвет на директорите. Дружеството се представлява от изпълнителен директор.


Цели

Приоритетите на "Евро Ферт" АД са развитието на земеделието в България, предлагането на качествени минерални торове, както и оптимизиране на цялостната схема на търговия и услуги. Усилията ни са насочени към повишаване на добивите от селскостопанска продукция и ефективен принос към развитието на модерно и екологично земеделие в страната.


Визия

"Евро Ферт" АД работи за своето устойчиво и възходящо развитие, акцентирайки върху следните основни принципи:

Е-бюлетин
Е-бюлетин

Запиши своя e-mail адрес за да получаваш известия за нови продукти, горещи оферти и новини:

Запиши