Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

С уважение и признание към труда на заетите в селското стопанство:

Всеки ден хората от заводите за производство на торове, фермерите, дистрибуторите, шофьорите, търговците на дребно и едро играят жизненоважна роля за поддържането на живота на тази планета. Във време на световна пандемия и масови ограничения, наложени в различни страни за ограничаване разпространението на COVID-19, работещите в секторите "Селско стопанство" и "Хранително-вкусова промишленост" полагат огромни усилия, за да осигурят наличието и доставките на храна до домовете на хората, а нашата мисия е да осигурим необходимите продукти и помощ за правилното отглеждане на техните култури за постигането на високи добиви.

Основни дейности

Продажби

"Евро Ферт" АД е търговско дружество, специализирано в търговията с минерални торове. Наред с това предлага технически соли, като амониев бикарбонат.  Повече от 20 години компанията е верен партньор на българските земеделски производители, предоставяйки им качествени минерални торове на разумни цени. 

Услуги

"Евро Ферт" АД предлага услуги в три направления - почвени анализи, транспорт и агроконсултации.

  • С цел подпомагане на клиента при избора на най-подходящия за влагане тор предлагаме почвени анализи, които включват пробоотбиране, химически анализ и агротехнически препоръки в зависимост от запасеността на почвата с хранителни елементи
  • Дружеството разполага със собствен автопарк и е в състояние да достави закупените от клиентите ни продукти до всяка точка в страната
  • Висококвалифицирани специалисти от дружеството предоставят компетентни консултации на селскостопанските производители по всички въпроси, свързани със земеделската практика - обработка на почвата, норми и периоди на торене, сеитба, грижи за растенията през периода на вегетацията и т. н.

Инвестиции

Обучения и кариерно развитие
Непрекъснатото повишаване на компетентността на нашите служители и работници се осъществява чрез изпълнение на годишните програми за обучение.

Подпомагане на аграрното образование
"Евро Ферт" АД е компания, която разбира нуждата на земеделието от квалифицирани кадри и затова подпомага аграрното образование в България. 

Е-бюлетин
Е-бюлетин

Запиши своя e-mail адрес за да получаваш известия за нови продукти, горещи оферти и новини:

Запиши