Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация
„Бал на земеделеца” по повод предстоящите коледни и новогодишни празници се проведе на 9 декември в едно от изисканите заведения в Димитровград. Събитието е първото по рода си в региона и събра над 120 земеделци и ръководители на институции от област Хасково.
Сред официалните лица тях бяха проф. д-р Христина Янчева, ректор на Аграрен университет – Пловдив, проф. д-р Димитър Греков, бивш министър на земделието и храните и член на Академичния съвет на Аграрен университет, доц. Димитър Панайотов, декан на Аграрен факултет на Тракийски университет – град Стара Загора, Тенчо Тенев, председател на Сдружение на зърнопроизводителите за област Хасково и член на УС на Националната асоциация на зърнопроизводителите, Димитър Димитров, изпълнителен директор на „Неохим” АД и др.

Назад

Коментари


Общи условия:

Приемам общите условия и разрешавам обработката на личните ми данните, съдържащи се в тази форма само за вътрешно ползване.
Съгласявам се с законовите норми съгласно ЗЗП и GDPR.


Код за сигурност:

Изпрати
Е-бюлетин
Е-бюлетин

Запиши своя e-mail адрес за да получаваш известия за нови продукти, горещи оферти и новини:

Запиши