Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация
Пасища и ливади


Пасището е обрасла с тревна растителност площ, която се използва за паша на растителноядни животни. До появата на механизираното селско стопанство, те са били основните източници на храна за добитъка през лятото още от древността. Пасищата все още се използват за паша, особено в по-сухите райони, където земята не е подходяща за друг вид експлоатация. В естествените пасища се съдържат растения, които са токсични и често могат да причинят отравяне при животните. Затова е важно да се управляват правилно, което включва и торене.
Азотът е най-важният елемент за храненето и развитието на всяко растение. Той е в основата за постигането на оптимални добиви и добро съдържание на сухо вещество.

ВИЖТЕ КОИ СА НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ ТОРОВЕ, ПРЕДЛАГАНИ ОТ „ЕВРО ФЕРТ“ АД, ЗА ПОСТИГАНЕТО НА ВИСОКИ И КАЧЕСТВЕНИ ДОБИВИ ОТ ВАШИТЕ КУЛТУРИ:

Препоръчани торове и соли

Амониев нитрат
Амониев нитрат
Смесени торове NP
Смесени торове NP
Смесени торове NPK
Смесени торове NPK
Течен азотен тор
Течен азотен тор
Е-бюлетин
Е-бюлетин

Запиши своя e-mail адрес за да получаваш известия за нови продукти, горещи оферти и новини:

Запиши