Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация
Успяваме, защото сме коректна и социално отговорна компания!

Стефан Димитров е председател на Съвета на директорите на „Евро Ферт” – успешна компания за търговия с минерални торове и химически продукти. Той е директор на Дирекция „Административна” в „Неохим”, както и регионален председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България за област Хасково!

- Г-н Димитров, името „Евро Ферт” е известно на почти всички български земеделски производители. Как успявате вече 18 години да поддържате доброто име на компанията?
- Истината е, че заедно с колегите успяхме да изградим ясна политика, насочена на първо място към хората. Превърнахме в приоритет качеството на продуктите, които предлагаме. Те са произведени от „Неохим” АД и са с доказано високо качество, като отговарят напълно на нуждите на съвременните земеделски производители в България. За нас е важно клиентите да бъдат доволни, а не просто да извършваме продажби. Нашата цел е непосредствената комуникация с клиентите, съчетана с постоянно проучване на новите тенденции в земеделието, която ни осигурява адекватна роля в динамиката на пазара. Години наред правим проучвания за това от какви торове се нуждаят те за своите стопанства. И не на последно място успяхме да им предложим доста услуги, от които се нуждаят.
Назад

Коментари


Общи условия:

Приемам общите условия и разрешавам обработката на личните ми данните, съдържащи се в тази форма само за вътрешно ползване.
Съгласявам се с законовите норми съгласно ЗЗП и GDPR.


Код за сигурност:

Изпрати
Е-бюлетин
Е-бюлетин

Запиши своя e-mail адрес за да получаваш известия за нови продукти, горещи оферти и новини:

Запиши