Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация
„Евро Ферт” с оптимистични резултати след „Бата Агро”

Петър Томов е изпълнителен директор на успешната и бързоразвиваща се компания за търговия с минерални торове и химически продукти „Евро Ферт” АД. От 2008 г. до момента той ръководи успешно фирмата, която работи в полза на българските земеделски производители.

- Г-н Томов, наскоро приключи едно от най-големите изложения в областта на земеделието „Бата Агро”, в което „Евро Ферт” АД също взе участие. Как ще определите резултатите?
- Като цяло мога да определя представянето ни на „Бата Агро” като много успешно. Интересът към нашите торове бе завиден. В рамките на четирите дни, в които се провеждаше изложението, успяхме да създадем множество контакти с нови клиенти, с които тепърва ще работим заедно. Това ни радва, защото пряката комуникация с клиентите, когато имаме възможността да им обясним предимствата на нашите продукти и ефективността от тях, винаги дава резултати.
Назад

Коментари


Общи условия:

Приемам общите условия и разрешавам обработката на личните ми данните, съдържащи се в тази форма само за вътрешно ползване.
Съгласявам се с законовите норми съгласно ЗЗП и GDPR.


Код за сигурност:

Изпрати
Е-бюлетин
Е-бюлетин

Запиши своя e-mail адрес за да получаваш известия за нови продукти, горещи оферти и новини:

Запиши