Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация
Мнозина разпознават името на една от най-големите фирми в България за търговия с минерални торове – „Евро Ферт”, като стабилен партньор на земеделските производители. От самото си създаване до днес, компанията обаче има и ясна политика – да подкрепя и подпомага развитието на българското образование. Компанията е последователна и активно сътрудничи с университетите в страната. Днес се проведе и поредната инициатива, с която „Евро Ферт” АД доказа, че не отстъпва от своите приоритети. Съвместно с ръководството на Аграрен факултет  (АФ) на „Тракийски университет” – Стара Загора, ръководството на фирмата обяви конкурс за студентите от всички специалности. В него ще могат да се включат около 1000 обучаващи се за бакалаври и магистри във факултета. Инициативата е своеобразен жест по повод празника на Аграрния факултет – 6 май, Гергьовден.

Назад

Коментари


Общи условия:

Приемам общите условия и разрешавам обработката на личните ми данните, съдържащи се в тази форма само за вътрешно ползване.
Съгласявам се с законовите норми съгласно ЗЗП и GDPR.


Код за сигурност:

Изпрати
Е-бюлетин
Е-бюлетин

Запиши своя e-mail адрес за да получаваш известия за нови продукти, горещи оферти и новини:

Запиши