Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация
Основната цел на всяко производство е да се оптимизират разходите и да се увеличи продуктивността. Всеки селскостопански производител се стреми към устойчиво земеделие. Концепцията на устойчивото земеделие се основава на принципа, че настоящите нужди на човечеството от продуктите на земеделието не трябва да лишават възможността на бъдещото поколение да задоволява собствените си нужди от тях. То е свързано с умерено и правилно използване на почвените ресурси, така че земята да има възможност да запази плодородието си. Именно плодородието е в основата на успешното земеделие. За да се постигне добър добив, е нужно почвата да се храни с правилните количества минерални торове. За целта обаче е нужно  извършването на оптимално торене.
Назад

Коментари


Общи условия:

Приемам общите условия и разрешавам обработката на личните ми данните, съдържащи се в тази форма само за вътрешно ползване.
Съгласявам се с законовите норми съгласно ЗЗП и GDPR.


Код за сигурност:

Изпрати
Е-бюлетин
Е-бюлетин

Запиши своя e-mail адрес за да получаваш известия за нови продукти, горещи оферти и новини:

Запиши